De herfst heeft zich weer laten zien in Nederland. Steeds korter wordende, donkere dagen, weinig zon, veel regen en wind. Het is een hele omschakeling na die prachtige zomer waar we dit jaar heel lang van mochten genieten.

Deze omschakeling is voor veel mensen even wennen en niet alleen heeft het invloed op onze gemoedstoestand, maar zeker ook op onze huid. Het aantal mensen dat last heeft van een schrale droge huid groeit deze maanden explosief. Extra aandacht aan uw huid en een intensieve verzorging er van, zorgen ervoor dat u een stralende huid behoudt, wat direct extra energie geeft om deze herfstdagen door te komen.

Bij La Femme Wellness weten ze als geen ander hoe uw huid er binnen no time weer helemaal gezond en stralend uit kan zien. Een van deze manieren is door middel van een lichaamspakking, bijvoorbeeld van ghassoul, rozen, honing/lavendel of sinaasappel.

Lichaamspakkingen staan bekend om hun diepe en ontspannende werking. De huid wordt gerevitaliseerd en gevoed doordat de mineralen in de pakking doordringen tot diep in de huid. De warmte in de hammam-ruimte zorgt ervoor dat de pakking goed in de huid kan trekken en in combinatie met een massage, activeert het de stofwisseling en reguleert het de vochthuishouding. Het heeft een ontgiftende en voedende werking. Met een lichaamspakking geeft u uw huid een echte boost.

Eerst wordt de huid goed gescrubd, want door het verwijderen van de dode huidcellen kan de pakking goed door de huid worden opgenomen. Na de scrub wordt de pakking zorgvuldig aangebracht. Door de warmte in de hammam-ruimte worden de mineralen in de pakking extra geactiveerd en versnelt de stofwisseling. Na ongeveer tien á twintig minuten, afhankelijk van de pakking spoelt u zich af onder een verkwikkende douche. Indien gewenst kunt u daarna genieten van een heerlijke ontspannende massage.

Heeft u een droge, schrale huid en wilt u hier iets aan doen? Wilt u een boost voor de herfstdagen?

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden of neem direct contact met ons op.