Losse behandelingen

 Gezichtsbehandelingen

Microdermabrasie – €65,- duur: 60 minuten Een milde en effectieve manier om dode huidcellen op het gezicht te verwijderen, het helpt ook de fijne lijntjes, grove poriën en pig te verminderen. De huid straalt weer en neemt crèmes beter op. De behandeling begint met het reinigen van de huid, daarna volgt de behandeling en worden mee-eters die goed zichtbaar zijn verwijdert, tot slot krijgt u nog een masker en een crème afgestemd op uw huidtype.   

 Massages

Rug, nek en schoudermassage   –   €20,-   duur: 20 minuten

Heerlijke massage van de rug, nek en de schouders. Zorgt voor ontspanning en ondersteunt in het verminderen van klachten als hoofdpijn, stress en spanning.  

Hotstonemassage – €60,- duur: 60 minuten

Bij een hotstonemassage wordt gebruik gemaakt van lava-stenen die de warmte goed vasthouden. Deze vorm van masseren geeft een diepe ontspanning en is een weldaad voor lichaam en geest.

 Scrub & Peeling

Scrub/peeling lichaam  –   €45,-    duur: 45 minuten  

Ter voorbereiding op het scrubben gaat u eerst eventjes in de sauna opwarmen, vervolgens neemt u plaats in de hammamruimte waar u overgoten wordt met warm water en het scrubben op authentieke wijze met een scrubhandschoen wordt uitgevoerd. Scrubben met een scrubhandschoen is de enige manier om dode huidcellen te verwijderen en is minder pijnlijk dan vaak wordt gedacht. Ook wordt er goed gekeken naar de huid en geluisterd naar de wensen van de klant. 

De huid voelt na afloop zijdezacht aan. Een betere voorbereiding op een zonvakantie of zonnebanksessie is er niet. Let op dat u pas 24 uur na het scrubben in de zon of onder de zonnebank mag. Ook het gebruik van een zonnebrandcreme binnen 24 uur niet toegestaan.