women only hammam & wellness

Huisregels La Femme Wellness

Hygiëne en veiligheid zijn in de wellness van groot belang. Zo houden wij het niet alleen voor uzelf comfortabel maar ook voor de andere gasten.
Ik hecht dan ook grote waarde aan het naleven van onze huisregels:

La Femme-Wellness is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Reserveringsregeling: gebruik van de sauna’s of hammam is alleen mogelijk na het maken van een afspraak/reservering.
Uw reservering van de hammam ruimte dient schriftelijk -per email- door ons bevestigt te zijn. Zonder deze bevestiging is geen sprake van een reservering. Annulering van een reservering is kosteloos indien deze plaatsvind per email of telefonisch minimaal 24 uur van tevoren.
Indien sprake is van een niet tijdige annulering dan is La Femme Wellness helaas genoodzaakt u alsnog voor de gereserveerde behandeling te berekenen aangezien de hammam ruimte te laat is vrijgegeven voor boekingen vanuit andere aanvragen.

Er mag niet gerookt worden.

Tijdens een hammam behandeling, is in de sauna’s en jacuzzi badkleding verplicht. In de sauna kan een handdoek/hammamdoek omgeslagen worden. Het dragen van slippers is in onze ruimte eveneens verplicht. Uiteraard kunt u deze zelf van huis meenemen.

Tijdens uw bezoek kunt u uw persoonlijke bezittingen bewaren in een hiervoor bestemde ruimte. La Femme Wellness is niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van eigendommen en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade aan goederen of personen.

De toegang is vanaf 12 jaar, jongere kinderen kunnen wij niet toegelaten.

Bij een los gebruik van sauna’s, hammam en jacuzzi is geen scrub-handschoen inbegrepen. Deze dient u zelf mee te nemen of zijn te koop bij La Femme-Wellness. Scrubben is alleen toegestaan in de hammam ruimte.

Mobiele telefoons en foto/video apparatuur zijn strikt verboden
. Fotografie kan alleen plaatsvinden na toestemming van La Femme-Wellness en de gasten die op dat moment aanwezig zijn.

Eten en voedsel is niet toegestaan in de hammam en/of sauna ruimtes en in de jacuzi mag niets gedronken worden. In de lounge ruimte kunnen de hapjes van onze arrangementen worden gegeten.

In de lounge ruimte is een badjas verplicht. Het betreden van deze ruimte met natte badkleding kunnen wij niet toegestaan.

Voor het gebruik van onze faciliteiten wordt u verzocht eerst van onze heerlijke warme douche gebruik te maken.
Binnen de sauna’s zult u transpireren waardoor de afvalstoffen uw lichaam verlaten. Ik vraag u dan ook om op een handdoek te zitten of liggen. Deze kunt u uiteraard zelf meebrengen of bij mij huren.

Ik vraag zwangere vrouwen om eerst toestemming te vragen aan hun verloskundige voor het gebruik van onze faciliteiten.

Tijdens de menstruatie periode is het niet wenselijk om de hammam te bezoeken.

Indien op uw lichaam sprake is van een of meerdere open wonden wordt u verzocht de hammam te vermijden.

Oliën, henna en andere kleurstoffen voor het haar of lichaam zijn binnen de hammam niet toegestaan.