Faciliteiten Hammam

women only hammam & wellness

 

Onze wellness faciliteiten

 

In de kleinschalige wellness heeft u de beschikking over verschillende faciliteiten. Indien gewenst kunt u de gehele wellness afhuren voor prive-gebruik of groepen tot maximaal 8-10 personen. 

U wordt ontvangen in de sfeervol ingerichte ontvangstruimte. Hier kunt u tot rust komen met een heerlijke kop verse muntthee en een traditionele kleine zoeternij. Ook is het mogelijk om in deze ruimte gebruik te maken van een lunch, oosterse high-tea, tapas of Tajine, bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeestje of een relaxdag met vriendinnen.  

De wellness ruimte bestaat uit een traditionele sauna, een infrarood saunacabine, een jacuzzi en een hammam ruimte. In de hammamruimte kunt u genieten van verschillende traditionele behandelingen, waaronder een lichaamsscrub, een Turkse schuimmassage of een ghassoul lichaamspakking. 

En na afloop van uw bezoek kunt u bij ons de producten, die we tijdens de behandelingen hebben gebruikt, eventueel zelf aanschaffen,
Vanuit hygiënisch oogpunt is badkleding verplicht. In de hammam en in de sauna kunt u een handdoek of hammamdoek omslaan. Deze kunt u zelf van huis meenemen of bij ons huren. 

De huisregels van La Femme Wellness kunt u naslaan via deze link. Vind hier meer informatie over de verschillende behandelingen die worden aangeboden bij La Femme Wellness.