Een mooie en egaal bruine huid door scrubben

Wist u dat de huid zich elke 28 dagen vernieuwt? Door het regelmatig scrubben van uw huid verwijdert u de dode huidcellen en neemt uw huid oliën en crèmes beter op. Bijkomend voordeel is dat u mooi en egaler bruin wordt en dat u ook langer kunt genieten van uw bruine teint.

In landen als Marokko en Turkije is het scrubben van het lichaam een vast ritueel. Dit wordt gedaan door middel van een scrubhandschoen. In Nederland kennen we het scrubben met scrubzout, dit is echter een heel andere en minder effectieve manier van scrubben dan met een scrubhandschoen.

Methode
Het is belangrijk dat voor het scrubben de huid goed opwarmt,  zodat de poriën in uw huid open staan en de bovenste laag huidcellen makkelijker loslaten. Bij de scrubbehandeling bij La Femme Wellness ligt u op een warme hammamsteen en wordt u overgoten met warm water. Daarna wordt uw lichaam volledig gescrubd met de scrubhandschoen. Tijdens het scrubben worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de nieuwe huid zichtbaar.

Handig om te weten
Heeft u een afspraak staan of bent u van plan te scrubben, smeer van tevoren de huid dan niet in met crème of bodylotion en gebruik ook geen douchegel of olie.

Harsen kunt u het beste pas 24 uur na het scrubben doen. Tijdens het scrubben komen  ingegroeide haartjes naar boven, die daarna beter te harsen zijn.

Ook wordt aangeraden minstens tot 24 uur na de behandeling te wachten met zonnebaden. Zo heeft uw huid voldoende tijd om tot rust te komen en krijg u het beste resultaat van zowel het scrubben als het zonnen.

Heeft u last van een droge, schrale en/of vale huid, of heeft u het gevoel dat uw lichaam niets meer opneemt van oliën of lotions, dan is een scrub-behandeling bij La Femme zeker het overwegen waard!

Maak hier een afspraak, we heten  u graag welkom.

Warme groet,
Sabrine