Bruid (2 be) Arrangement

WOMEN ONLY HAMMAM & WELLNESS

Bruid (2be) Arrangement

Eén van de meest indrukwekkende dagen uit het leven van een mens is toch wel de trouwdag. Zeker voor de vrouw is het een dag waarbij u zich op zijn mooist aan de wereld wil laten zien. Mooi zijn en mooi voelen gaat echter verder dan een mooie jurk, prachtig haar en goede make-up. Een verzorgde huid en een ontspannen blik zijn net zo belangrijk.

Gun uzelf daarom een aantal dagen voor uw grote dag een volledige lichaamsbehandeling bij La Femme Wellness. Zo bent u helemaal klaar voor de dag van uw leven!

U wordt ontvangen bij La Femme Wellness met verse (munt)thee of koffie en een Oosterse lekkernij en kunt u zich opwarmen in onze sauna.

Na dit thee arrangement krijgt u de volgende behandelingen:

– Lichaamsscrub of -peeling en lichaamspakking
– Turkse schuimmassage
– Scrub van het gezicht en gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
– Hoofdmassage met kruidenshampoo en haarmasker
– Voet scrub massage en pakking
– Hand scrub massage en pakking
– Ontspanningsmassage van 30 minuten
– Gezonde smoothie

Aansluitend kunt u nog gebruik maken van de faciliteiten zodat u echt helemaal tot rust kunt komen.

Het bruidsarrangement duurt 4 uur en kost € 129,-

Het is ook mogelijk uw vriendinnen mee te nemen tijdens dit arrangement. Zij mogen gebruik maken van de faciliteiten terwijl u in alle rust van de behandelingen geniet. Ook zij worden verwelkomt met een heerlijke verse (munt)thee of koffie en een Oosterse Lekkernij. Kosten per extra persoon is € 20,- bij afname van een bruidsarrangement.
Het is ook mogelijk om uw dag af te sluiten met oosterse tapas, een oosterse high tea of -om in de Marokkaanse sfeer te blijven- kunt u ook kiezen voor een traditionele couscous of verschillende soorten tajines (geef dit dan wel minimaal 2 dagen van te voren door).
De Wellness kan exclusief worden afgehuurd vanaf vier personen.